ІТ компанії запрошують на віртуальний інвестиційний саміт 2021 SelectUSA

Інвестиційний саміт SelectUSA - (7-11 червня 2021) найгучніший захід, присвячений сприянню залучення прямих іноземних інвестицій в економіку Сполучених Штатів Америки. Кожен інвестиційний саміт фокусується на питаннях інвестиційного середовища США, галузевих тенденціях та нових можливостях. Крім того, на саміті виступають урядовці вищої ланки, керівники бізнесу та інші лідери думок.

Віртуальний інвестиційний саміт 2021 року буде підтримувати основну концепцію щорічного заходу, під час якого відбудеться понад 100 віртуальних сесій, віртуальна виставка організацій економічного розвитку та постачальників послуг. Потужна мережева платформа забезпечить учасників можливістю встановити контакти, необхідні для просування своїх інвестицій в США.

Кілька днів участі в інвестиційному саміті SelectUSA забезпечить Ваш бізнес всією необхідною інформацією для виходу на ринок США.

SelectUSA Tech

Під час заходу технологічні стартапи матимуть можливість віртуально представити свої продукти та презентувати свої компанії. Відібрані учасники зможуть виступити перед колегією суддів, що складається з венчурних капіталістів, корпоративних інвесторів та представників стартап-екосистеми США.

За більш детальною інформацією щодо участі в Інвестиційному Саміті SelectUSA, будь ласка звертайтеся до Юлії Мироненко, Американська Комерційна Служба, Посольство США в Україні (тел. +38 063 343 0074, Iuliia.myronenko@trade.gov)

Поділитися проектом