Триває програма DigitalLAB від Реноме-Смарт та НУ "Острозька академія"

Триває програма DigitalLAB - спільного проекту Національний університет «Острозька академія» й РЕНОМЕ-СМАРТ для студентів 2-4 курсів.

Команди працюють над цифровим вирішенням проблем їхньої громади: застосунок для міжміських маршруток, туристичний мультифункціональний ресурс й сервіс для поселення в гуртожиток.

Навчання складається із тренінгів і зустрічей з експертами. Наставниками процесу стали фахівці компанії РЕНОМЕ та викладачі університету, з якими учасники пройдуть повний цикл розробки продукту: від формування ідеї до презентації його інвесторам чи стейкхолдерам.

Студенти вже пройшли пять воркшопів: “Брейн-стормінг та формалізація проблеми” з Ольгою Стецюк, “Сервіс дизайн підхід. Customer journey. Портрет користувача” від консультанта підходу сервіс дизайну Антон Шинкарук, “Бізнес-модель Canvas” та “Фінансовий план” від доцентки НАУОА, кандидатки економічних наук Юлії Шулик. “Прототипування та тестування інтерактивного прототипу” спільно з менторами РЕНОМЕ СМАРТ.

Згодом команди перейдуть до технічної сторони власного продукту. Розроблятимуть MVP під наглядом наставників та програмістів РЕНОМЕ СМАРТ, тестуватимуть та збиратимуть відгуки користувачів.

DigitalLAB - це акселераційна програма для створення інноваційних ідей та перетворення їх у цифрові продукти проєктів для міст, спільнот та громад. Вона адаптована з проєкту RenomeLAB спеціально для студентів Національного університету «Острозька академія».

Поділитися проектом