​У Рівному IT-компанія SoftServe вакцинує своїх працівників


Рівненська філія IT-компанії SoftServe організувала колективну вакцинацію своїх працівників. 102 людини з компанії записалися на щеплення від COVID-19. Сьогодні вони отримали щеплення вакциною CoronaVak.

Ми створили комфортні умови для вакцинації наших працівників – вакцинуємо їх прямо в офісі. Зараз тут працює лікар та дві медсестри, також чергує бригада швидкої допомоги.

Черг немає, бо ми чітко розподілили час між усіма працівниками. Через 28 днів плануємо організувати повторну вакцинацію – розповідає директор рівненського офісу SoftServe Сергій Сидорчик

Орися Мельник працює тестувальницею в SoftServe, вона однією з перших отримала дозу вакцини CoronaVak.

Вакцинуватися – це було моє свідоме рішення. Зручно, що компанія забезпечила всіма необхідними умовами для цього. Зараз почуваюся добре

З початку карантину компанія SoftServe перевела своїх працівників на ремоут – віддалений режим роботи, тепер поступово відновлює роботу в офісах.

Для нас – здоров’я та безпека працівників – на першому місці. Після послаблення карантину ми дуже поступово поверталися до офісів, спочатку максимальна кількість людей в офісі не перевищувала 10-15%, зараз ми збільшуємо цей показник до 25%, – продовжує Сергій Сидорчик.

Загалом з перших днів пандемії SoftServe оголосив про передачу 10 млн грн для допомоги лікарням у боротьбі з Covid-19, ще понад 4 млн грн зібрали працівники компанії.

У Рівному волонтери SoftServe забезпечила міські та обласні лікарні Рівного ШВЛ, кисневими концентратори, захисними костюмами, респіраторами та експрес-тестами на понад 1,3 мільйона гривень.

джерело: radiotrek.rv.ua

Поділитися проектом