Rivne IT Cluster провів хакатон Digital Wear

Розвиток молодих талантів та галузі освіти — один із головних напрямків Rivne It Cluster!

На хакатоні Digital Wear нам вдалося об'єднати 50 студентів із навчальних закладів Рівненщини, Житомира та Луцька, а також менторів, суддів із ІТ-компаній та Асоціація легкої промисловості, представників Рівненська обласна державна адміністрація та запрошених гостей!

10 команд представили свої концепти цифрового одягу, серед яких були цікаві ідеї смарт-примірочних, казкових віртуальних образів, стилістів із застосуванням ШІ та інше. 4 команди отримали шанс допрацювати свої проєкти із менторами та представити MVP через 3 місяці.

?"Подія дуже нетипова, бо ідея поєднати ІТ та легку промисловість — це вже неабиякий виклик. Я радий, що усі команди проявили креатив та запропонували оригінальні ідеї, тому вибрати фаворитів нам було доволі складно. Впевнений, що цей захід відкрив нам двері у нові проєкти, адже на події вдалося познайомитися із спеціалістами із різних галузей, а також налагодити партнерство та співпрацю", — суддя хакатону Digital Wear Михайло Бойко (компанія FuGas).

"Наша команда надзвичайно задоволена участю у хакатоні Digital Wear. Подія подарувала нам можливість познайомитись з однодумцями, які прагнуть спільними зусиллями розвивати сучасний цифровий дизайн одягу", - Марія Назарчук, учасниця команди-переможця Bee5.

Дякуємо Проєкт USAID "Економічна підтримка України" за підтримку в реалізації події, яка стала стимулом до взаємодії освіти, влади, ІТ, легкої промисловості та створення продукту на перетині індустрій!

З нетерпінням чекаємо результатів та MVP від команд-переможців

Поділитися проектом