Неймовірні ІТ-компанії, які працюють у Рівному: компанія Zagrava Games

? Однією з цілей ініціативи Open IT є відкриття неймовірних компаній, які працюють у Рівному та до команди яких можна долучитися!

⚡️ Сьогодні презентуємо невелике інтерв'ю з компанією Zagrava Games!

?Розкажіть про основну діяльність вашої компанії у кількох реченнях (основні напрямки роботи, скільки років ви вже на ринку?

На ринку розробки ігор Заграва вже більше 10 років. Довгий час ми робили комп'ютерні ігри на аутсорс, зараз працюємо над match-3 грою у казуальній стилістиці з нашим партнером Playrix.

?Чому працюєте у Рівному? Скільки вас у команді?

Наша компанія утворилася з невеличкої рівненської команди девелоперів-ентузіастів, зростали ми саме тут, а згодом вирішили, що не просто залишимося у Рівному, а й будемо розвивати та популяризувати галузь розробки ігор у рідному місті. На самому початку нас було менше 10, а зараз у нашій компанії працює більше 150 людей і ми не плануємо зупинятися на цій цифрі.

? Як пережили останній карантинний рік?

? Нам пощастило, адже пандемія не зачепила нашу галузь, і навіть підняла попит на ігри. Як тільки розпочався минулорічний весняний локдаун, ми перевели компанію на віддалену роботу, це був новий, проте дуже цікавий досвід. Згодом частина повернулася у офіс, проте для деяких співробітників ремоут виявився зручнішим, тому на сьогоднішній день ми успішно поєднуємо два типи роботи. Наш ключ - це налагоджена комунікація усередині команд.

?Які вакансії маєте на сьогодні? Де їх шукати?

? Зараз ми в активному пошуку 2D аніматорів, моушн дизайнерів, VFX художників та геймдизайнерів. Повний перелік вакансій та вимоги до кандидатів можна переглянути на нашому сайті - https://zagravagames.com/career/

? Які основні компетенції має мати аплікант сьогодні?

? Необхідно, щоб наш кандидат поділяв цінності Заграви - це чесність та взаємоповага. Також важливими для аплікантів, окрім професійних вмінь, ми вважаємо здатність до навчання, орієнтацію на результат та цілеспрямованість, вміння планувати та правильно організовувати свою діяльність, стійку мотивацію та, звісно, здатність працювати у команді.

Нагадуємо, що ініціатива Open IT реалізується Rivne It Cluster за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Поділитися проектом