Неймовірні ІТ-компанії, які працюють у Рівному: компанія SELECTO

? Однією з цілей ініціативи Open IT є відкриття неймовірних компаній, які працюють у Рівному та до команди яких можна долучитися!

Сьогодні презентуємо невелике інтерв'ю з компанією Selecto!

? Розкажіть про основну діяльність вашої компанії у кількох реченнях (основні напрямки роботи, скільки років ви вже на ринку?

?З 2014 року ми в Selecto створюємо круті продукти. Допомагаємо клієнтам у таких категоріях - UI/UX дизайн, брендинг, мобільна та веб-розробка. Працюємо, як і з великими успішними компаніями, так і стартапами, що лише входять на ринок. З окремими клієнтами наша співпраця переросла у стратегічні партнерські відносини.

Наш підхід, у центрі якого споживач та його потреби, дозволяє нам створювати продукти, які не лише функціональні і виконують своє призначення, а й викликають емоцію ?

За створенням таких сміливих рішень стоїть команда Selecto - талановита, злагоджена і дуже дружня ❤️

Це бізнес-аналітики, дизайнери, розробники, тестувальники, проджект-менеджери. Кожен у команді робить свій унікальний вклад, а всі разом - довершений продукт.

? Чому працюєте у Рівному? Скільки вас у команді?

? Ми компанія, яка почала свою діяльність з Рівного і вдало продовжуємо залишатися на ринку. Хочеться розвивати цю сферу не лише у великих хабах, як от Львів, але й у Рівному ?

? Як пережили останній карантинний рік?

? Важко сказати, що ми “переживали” останній карантинний рік. В цілому якихось глобальних змін через карантин в Selecto не відбулось (не рахуючи те, що більшість нас під час lockdown працює ремоут). Ми спокійно та відкрито прийняли нові зміни в світі, чого і радимо іншим!

? Які вакансії маєте на сьогодні? Де їх шукати?

? На сьогодні більшість наших вакансій - це технічні позиції, наразі в пошуках Back-end (Node.js/Ruby on Rails) та Front-end (React.js) розробників, тестувальників, також маємо відкриті вакансії на мобільну розробку (iOS, React Native). Зазвичай постимо на Djinni, DOU та LinkedIn, але завжди можна написати на пошту нашому рекрутеру (job@selectoglobal.com) та дізнатися, чи є на сьогодні щось релевантне для вас ?

? Які основні компетенції має мати аплікант сьогодні?

? Все залежить від позиції, але ми завжди раді бачити в команді Selecto людей, відкритих до самовдосконалення, які не бояться челенджів та чогось нового! І, авжеж, англійська, оскільки більшість наших клієнтів англомовні.

Нагадуємо, що ініціатива Open IT реалізується Rivne It Cluster за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»
Поділитися проектом