Неймовірні ІТ-компанії, які працюють у Рівному: компанія РЕНОМЕ СМАРТ

? Однією з цілей ініціативи Open IT є відкриття неймовірних компаній, які працюють у Рівному та до команди яких можна долучитися!

⚡️ Сьогодні презентуємо невелике інтерв'ю з компанією РЕНОМЕ-СМАРТ!

?Розкажіть про основну діяльність вашої компанії у кількох реченнях (основні напрямки роботи, скільки років ви вже на ринку?

? РЕНОМЕ-СМАРТ - інтегратор, що розвиває цифрові рішення для самообслуговування. Цього року будемо відзначати 31-й рік роботи. Ми є розробником програмного забезпечення для banking, e-commerce, retail та муніципалітетів. Другим важливим напрямком діяльності є виготовлення пристроїв для самообслуговування, постачання і сервісне обслуговування банківського обладнання Diebold Nixdorf та розрахунково-касового обладнання та рішень Ggiesecke+Devrient.

Ми впроваджуємо комплексні проекти, від виготовлення пристроїв та розробки ПЗ до інтеграції у системи фінансових установ, роздрібної торгівлі та муніципалітету для підвищення ефективності їхньої роботи.

?Чому працюєте у Рівному? Скільки вас у команді?

? Компанія була створена у Рівному. Усі засновники - рівняни. Сьогодні, наша команда налічує близько 400 працівників. Звісно, наразі географія нашої присутності значно розширилась. Наші продукти представлені у 26 країнах світу. Саме тому, додатково маємо офіс у Києві та сервісні центри по всій України, проте основна команда розробників працює у Рівному. Наше місто комфортне та мобільне. А також, дуже перспективне для представників ІТ.

? Як пережили останній карантинний рік?

?Якщо говорити про команду, цей час локдаунів та обмежень ми використали на те, що почали масштабно перебудовуватися і продовжуємо це робити. У нас стартувала трансформація бізнесу, ми зробили багато для власної ефективності.

Щодо зовнішніх змін - під час пандемії, запит на безконтактні пристрої самообслуговування та оплати послуг підвищився у рази, і ми розвиваємо та нарощуємо наші компетенції відповідно до цього запиту.

?Які вакансії маєте на сьогодні? Де їх шукати?

? Зараз маємо такі вакансії.

· Technical Support Engineer

· Junior .NET developer

· Junior QA Engineer

· Business Analyst

· Оператор моніторингового центру (нічне чергування)

Знайти вакансії усі бажаючі можуть на наступних ресурсах: rabota.ua, jobs.dou.ua, work.ua та сторінка компанії на LinkedIn

А ще, співшукач завжди може написати нам на info@renome.ua

? Які основні компетенції має мати аплікант сьогодні?

? Спільною рисою для всіх, хто хоче працювати в ІТ на сьогодні є бажання і здатність постійно навчатися.

Завжди високо цінуються технічні знання, володіння англійською, здатність аналізувати та систематизувати інформацію, розуміння життєвого циклу продукту, навички тайм-менеджменту та роботи в умовах мультизадачності.

Якщо ж говорити про особистісні якості працівників, яких вважаємо «реномешними», то це люди з високим рівнем відповідальності, прогресивні у діях та способі мислення. Основною цінністю компанії є ДОВІРА, тож, вітаємо у команді відкритих та щирих людей. У нас культивується культура командної взаємодії, заохочується обмін знаннями та кращими практиками. Вітається сервісність, націленість на внутрішнього та зовнішнього клієнта. І звісно, комунікативні навички надзвичайно важливі. А ще, лінивим – точно не до нас ?

Радо запрошуємо у нашу команду!

Нагадуємо, що ініціатива Open IT реалізується Rivne It Cluster за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Поділитися проектом