Неймовірних компаній, які працюють у Рівному

Однією з цілей ініціативи Open IT - це відкриття неймовірних компаній, які працюють у Рівному та до команди яких можна долучитися!

Сьогодні презентуємо невелике інтерв'ю з компанією Honeycomb Software!

? Розкажіть про основну діяльність вашої компанії у кількох реченнях (основні напрямки роботи, скільки років ви вже на ринку?

?Компанія Honeycomb Software була заснована у жовтні 2015 року.

Honeycomb Software — це бізнес орієнтована компанія з розробки програмного забезпечення.

Наша мета — перетворити вашу ідею на нову рушійну силу вашого бізнесу. Ми розробляємо веб-додатки як для малих компаній так і для великих корпорацій. Наш стек технологій — full .Net stack: Asp.Net MVC, Asp.Net Core; WebForms; MS SQL Server, PostgreSQL, MySQL; Html/Html5, CSS, JS, AngularJS, ReactJS та інші js-фреймворки. Серед клієнтів Honeycomb Software — компанії з США, Канади, Ізраїлю, Швеції, Німеччини.

? Чому працюєте у Рівному? Скільки вас у команді?

? Компанія була заснована у місті Рівне, але ще маємо офіс і команду у Львові. У команді наразі працює 50 людей і ми активно ростемо.

? Як пережили останній карантинний рік?

? Карантинний рік був переломним для усіх, але в цілому будь-які зміни - на краще! Головне - рухатись вперед.

? Які вакансії маєте на сьогодні? Де їх шукати?

? Наразі у нас відкриті технічні позиції: для новачків у нас діє Академія, де ми навчаємо trainee .NET розробників, також маємо активну позицію для senior .NET розробників та тестувальників. Активні позиції можна побачити у нас на сайті - Open Careers - Honeycomb Software а дізнатися деталі можна, написавши рекрутеру ( oksana.stepanchuk@honeycombsoft.com). Ми із радістю поспілкуємось ?

? Які основні компетенції має мати аплікант сьогодні?

? Ми готові спілкуватись із кандидатами, які мають бажання та прагнуть досягти професійного розвитку, готові рухатись вперед та надихати інших на нові виклики.

Нагадуємо, що ініціатива Open IT реалізується Rivne It Clusterза підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Поділитися проектом