Компанії та партнери Rivne It Cluster ділились секретами успішного працевлаштування в ІТ

Rivne It Cluster в рамках Ініціативи Open IT за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» провів День успішного працевлаштування/OPEN IT Career Day 2021!

В ПРЯМОМУ ЕФІРІ відбулась онлайн-трансляція, де можна було отримати вичерпну інформацію про секрети успішного працевлаштування.

Спікери на власному досвіді розказали, як зробити шлях зі студентської лави до першої ІТ-роботи максимально коротким.

Навчальні партнери розповіли все про дуальну освіту від університетів та неформальну освіту від ІТ Академій міста.

Родзинкою події стала покрокова інструкція для початку кар'єри в ІТ від рекрутерів найбільших ІТ-компаній міста. Рекрутери розповіли все про вакансії, про якісне резюме та успішне інтерв'ю а також можливості працевлаштування в ІТ-компанії на неповний робочий день.

запис стріму на youtube:

https://youtu.be/_iV3N9Asw9c

Дякуємо за чудовий захід ІТ компаніям та партнерам, зокрема Національний університет водного господарства та природокористуванняу, Рівненський державний гуманітарний університет, Комп‘ютерна Академія ШАГ, Uprise ІТ Академія. Компаніям РЕНОМЕ-СМАРТ, SoftServe, Honeycomb Software, Mindy Teams. Надихаючому спікеру Volodymyr Sokolovskyi з NFED та модератору заходу Iryna Cherevko!

Захід відбувається в рамках Ініціативи Open IT, яка реалізується Rivne It Cluster за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Бажаємо цікавого та головне продуктивного перегляду!

Сподіваємось, що OPEN IT Career Day 2021 ще одною сходинкою до працевлаштування та успішної кар'єри в ІТ!

Поділитися проектом