Відбулись Загальні збори учасників Rivne IT cluster

3 вересня 2020 року відбулись Загальні збори Rivne It Cluster на яких Голова правління Serhiy Sydorchyk відзвітував про діяльність Кластеру впродовж 2019 - 2020 років.

ІТ Кластер росте і продовжує згуртовувати довкола себе однодумців. Протягом цього року, до Кластеру приєдналися багато нових ІТ-компаній та партнерів. Загалом учасниками Кластеру вже є 20 компаній, які охоплюють більше 50% ІТ-фахівців. Стратегічна сесія, проведена учасниками в 2019 році дала поштовх розвитку пріорітетних напрямків діяльності, зокрема удосконалення та підвищення якості ІТ-освіти що надаються освітніми закладами регіону. Спільну роботу в цьому напрямку допомагають проводити освітні партнери, зокрема активними учасниками Rivne It Cluster вже є Національний університет водного господарства та природокористування та Кафедра комп'ютерних наук та прикладної математики ННІ АКОТ НУВГП, м.Рівне. Рівненський Державний Гуманітарний Університет та Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та МВІ Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, ВСП "Рівненський коледж НУБіП України", Мала Комп'ютерна Академія Шаг Рівне, Uprise Centre, STEM-школа Inventor Рівне

Важливим питанням порядку денного було обрання Голови Правління, який продовжить роботу по пріорітетним напрямкам. За результатами обговорення та голосування Головою Правління обрано керівника компанії "32х32" Vitaliy Byshuk. Від ІТ спільноти Рівного та учасників кластеру щиро вітаємо нового голову Правління з обранням та бажаємо подальшого роботи по розбудові міцної, активної ІТ спільноти в комфортному та сучаному місті!

Дякуюмо усім учасникам за конструктивну роботу та чекаємо ще більш злагодженої та продуктивну роботи в Rivne It Cluster

Поділитися проектом