​Компанія РЕНОМЕ-СМАРТ приєдналася до Дія.City

РЕНОМЕ-СМАРТ, що є учасником Rivne It Cluster, стала резидентом Дія.City з 21 квітня. Компанія отримала підтвердження свого статусу від Міністерство цифрової трансформації України.

Надія Гладкевич — директорка "РЕНОМЕ-СМАРТ" прокоментувала подію:

"Знаково, що ми стали резидентом Дія.City саме у ті терміни, які запланували ще задовго до початку війни. Дуже важливо, щоб ІТ спільнота України об‘єднувалася, щоб достойно представитися на світовому ринку ІТ. Нам під силу створювати потужні вітчизняні програмні продукти, а не лише бути постачальниками висококваліфікований девелоперів. Впевнена, що об‘єднання вже найближчим часом принесе дуже вагомі результати, а особливо це актуально сьогодні, коли в країні війна і багато зарубіжних партнерів мають побоювання, що українські ІТ компанії не зможуть вчасно виконувати свої зобов‘язання. Саме спільнота Дія.City виступить фронтом та адвокатом у бізнесових стосунках зі світовими компаніями".

До Дія.City вже приєдналися майже 200 компаній, серед яких Reface, Roosh, Monobank, MacPaw, Ajax Systems, Revolut, EPAM Systems, Samsung, Genesis, NiX Solution, Softserve, Rozetka. Вони отримали особливий правовий статус, лібералізовані трудові відносини та спеціальне оподаткування.

Поділитися проектом