Неймовірні компанії, які працюють у Рівному: SoftServe

Однією з цілей ініціативи Open IT - це відкриття неймовірних компаній, які працюють у Рівному та до команди яких можна долучитися!

Сьогодні презентуємо невелике інтерв'ю з компанією SoftServe у Рівному!

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить до переліку найбільших сервісних ІТ-компаній України. Близько 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії знаходяться у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща).

Розробницький центр компанії в Рівному був відкритий 18 років тому і став першим розробницьким центром SoftServe за межами Львова. На сьогодні, в Рівному працюють 450 осіб. З березня 2020 року компанія перейшла на дистанційну роботу, на сьогодні в офісах компанії можуть одночасно перебувати 25% працівників.

На сьогодні, в рівненському офісі SoftServe — 50 відкритих вакансій, найбільше з яких у напрямках — Java, .Net, Web UI, PM, QC, Ruby, Python. Підшукати вакансію та приєднатись до компанії можна за цим посиланням (скористайтесь фільтром, щоб обрати Рівне) — https://career.softserveinc.com/en-us/vacancies

Нагадуємо, що ініціатива Open IT реалізується Rivne It Cluster за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Поділитися проектом