Honeycomb Software відкрили офіси у Вроцлаві та Львові

Honeycomb Software — це інноваційна компанія, яка займається веб-розробкою для стартапів та онлайн-бізнесу. Експертність команди — розуміння потреб клієнта, розробка додатків та дизайні UX/UI. Послуги компанії охоплюють повний життєвий цикл продукту — функціональний аналіз, UX, дизайн, архітектура, розробка, ручне та автоматизоване тестування, devops та подальше обслуговування.

Компанія працює вже 7 років, за цей час було реалізовано більше 50 проєктів, а команда налічує близько 70 людей з усього світу.

У квітні Honeycomb Software відкрила офіс у Вроцлаві і активно працює на європейському ринку, а у липні відбулось відкриття нової, ще сучаснішої локації у Львові. З початком повномасштабного вторгнення компанія допомагає нашим захисникам аби якнайшвидше наблизити перемогу України.

Компанія активно росте, навчає та розвиває молодих спеціалістів, тісно співпрацює з вищими навчальними закладами Рівненщини, адже має QA Academy та React Academy, після завершення яких можна отримати свою першу роботу в ІТ.

Поділитися проектом