Honeycomb Software перемогли на стартап змаганні CodeLaunch HOU 2023

Наш мембер компанія Honeycomb Software перемогла на найбільшому стартап змаганні Х’юстону CodeLaunch HOU2023! Вітаємо, це велике досягнення!

Команда брала участь у дводенному хакатоні, під час якого працювала над розширенням функціоналу стартапу E360 - платформи, що допомагає бізнесу знижувати витрати завдяки менеджменту енергоефективності. У результаті, тандем Honeycomb Software та E360 виборов перше місце на змаганнях, обійшовши локальні компанії-конкуренти.

"Ми надзвичайно раді принести ще одну перемогу Україні", - Олександр Семенюк, CEO компанії Honeycomb Software. - "Наша команда працювала разом зі стартапом практично 24/7 у різних тайм зонах. Ця перемога повністю відображає те, як зараз українці наполегливо працюють, аби отримати бажаний результат".

Це не перша перемога Honeycomb Software на стартап-змаганнях. У минулому році компанія виграла Minority CodeLaunch у Х'юстоні. Минулорічний досвід та наполеглива робота команди допомогли перемогти і цього року.

Компанію підтримувала організація HTX4Ukraine, яка допомагає українським військовим та переселенцям від початку війни в Україні. Було вирішено грошову винагороду передати їм.

Команда висловлює вдячність за підтримку та співпрацю та закликає й інші українські ІТ компанії брати участь у подібних заходах, оскільки впевнені, що разом зможемо досягти ще більших успіхів та результатів для української ІТ індустрії.

Поділитися проектом