GG4L запустили проект «Career Passport #Ukraine» для українських школярів

Учасник Рівненського ІТ Кластеру компанія Global Grid For Learning (GG4L) та Департамент освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації анонсують спільний освітній проект “Паспорт Кар’єри”.

Мета проекту - допомогти учням та випускникам 9-11 класів здобути мінімально необхідні навички для початку власної кар'єри.

Зареєструватися можна тут: https://cutt.ly/5KXNDak.

Проект розпочинається з пілотної фази на 200 учасників, яка триватиме 3 місяці - з 1 серпня по 1 листопада 2022 року. Основна фаза проекту розрахована на 5000 учасників. Початок - 1 грудня 2022. Прийняти участь зможуть підлітки з усіх регіонів України.

Учасниками пілотного проекту можуть стати учні та випускники 9-11 класів які проживають на території Рівненської області, внутрішньо переміщені особи з інших регіонів та ті, хто був змушений покинути країну у зв'язку з війною.

Навчання відбуватиметься в онлайн режимі, на базі платформи Coursera. По завершенню учасники отримають подвійні сертифікати: від Coursera та однієї з трьох компаній зі списку: Google або Meta (Facebook) або IBM - залежно від обраного курсу. Відбір кандидатів здійснюватиметься Департаментом освіти і науки Рівненської ОДА.

Доступно три курси на платформі Coursera:

  • IT Support Professional - від Google
  • Digital Media Marketing - від Meta (Facebook)
  • Full Stack Software Developer - від IBM

Переваги для учасників:

  • Сертифікати від провідних компаній світу.
  • Професійні HR консультації з питань власної кар’єри.
  • Спілкування з ІТ фахівцями в рамках днів відкритих дверей.
  • Можливість подальшого працевлаштування - в рамках проекту та за його межами.
  • Преференції при вступі до закладів вищої освіти.

“Цей освітній проект - лише перший крок на довгому шляху змін, які ми розпочали. Сміливість змінювати і змінюватися - наш найбільший подарунок суспільству,” - Олександр (Алекс) Стасюк, Керівник українського підрозділу GG4L.

Поділитися проектом